torsdag 31 juli 2008

Depend nr 136


Jag trodde aldrig mina ögon när jag insåg att detta lacket är en av mina nya favoriter! Jag är nämligen typen som inte gillar frostiga ljusa lack speciallt mycket, men visst finns det guldkorn och ett av dessa guldkorn heter Depend 136! Titta bara vilken underbar ljus ljus ljus nyans av rosa! Perfekt när man inte orkar vara skrikig på naglarna, för tro det eller ej, även jag tröttnar på det!
Lacket är lättmålat och efter två lager så har man ett resultat som ser ut som bilden ovan.

//Rouaa

onsdag 30 juli 2008

H&M Sweet Sugar


Sweet Sugar ropade mitt namn när jag var inne på HM en snabbis på lunchen för ett par månader sedan. Sen glömde jag av att jag hade det i väskan, tills nu. Visst ser det helt perfekt sockersött ut! Anar ni de finmalda blåa glitterkornen? Annars måste ni allt ta er en titt nästa gång ni är på HM.
På min tumnagel ser ni inte mindre än tre lager av detta lack, så skirt men väldigt tjusigt skimrande i solen. Jag tror jag ska testa att lägga Sweet Sugar över något rosa krämlack och se om jag inte kan få till något riktigt roligt!

tisdag 29 juli 2008

Depend #133


Vill du ha skrikiga naglar i sommar? Satsa då på Depend 133! Depend har alltid visat sig vara perfekta när man vill ha ett lack i någon neonaktig färg. Den lilla flaskan gör att man hinner använda upp lacket innan det segnar till och jag kan även avslöja att hållbarheten på nageln är väldigt bra. Speciellt till det låga priset!
Tänk er detta lack på tånaglarna till tex. turkosa eller lila sandaler! Perfekt!

//Rouaa

måndag 28 juli 2008

Veckans fråga!

Denna gång ville vi veta vad ni pryder tårna med, såhär svarade ni:

Alltid något vampigt 33%
Något ljust och fräscht 25%
Jag går naken 22%
Jag matchar med manikyren 19%

Nu är vi nyfikna på hur ni sköter era tassar. Kolla in enkäten i sidspalten!

söndag 27 juli 2008

Mavala Milky


Dagens lack är Mavala Milky. Ett lack som jag faktist inte höjde ett ögonbryn åt när jag såg det, men efter ett tag så förälskade jag mig i det.
I vanliga fall så tycker jag om väldigt starka och skrikiga färger eller riktigt mustiga och mörka färger, men detta lack är varken det ena eller det andra. Det är en helt vanlig korall färg, precis det jag faktist har letat efter. Inget skimmer så långt ögat kan nå, men ack så fint ändå!

//Rouaa

Vinnare!

Vinnarna i Naileds stora sommartävling får varsitt paket från Depend innehållandes märkets nya ridgefiller, 2 lack ur sommarkollektionen samt en glasfil prydd med Swarovski kristaller.

Stort grattis till:

Clara Klang
Carita Nyman
Rebecka Jönsson

Bidrag (4) till sommartävlingen!


Bidrag (3) till sommartävlingen!

Bidrag (2) till sommartävlingen!

Bidrag till sommartävlingen!





Vi kommer under dagen att publicera en del av de swatches på era favoritlack som ni har mailat in till oss för att delta i vår stora sommarutlottning. Massor av härliga lack bjuds det på så luta er tillbaka och låt er inspireras :)
Även vinnarna kommer att presenteras under dagen!

torsdag 17 juli 2008

Nailtini Strawberry Rita


Nailtinis Strawberry Rita, kan det bli mer sommar än såhär? En fullkomligt smaskig nyans och ett härligt lack att lacka med. Har du inte testat ännu så är det hög tid nu, märket hittar du hos Inezza.

Läs mer om Nailtinis.

onsdag 16 juli 2008

Hur lackar du i sommar?

Ja, den frågan har vi haft uppe i en enkät i sidspalten här på Nailed i veckan. Här har vi resultatet.

Neon eller allmänt färgglatt 59%
Skirt, ljust eller franskt 22%
I guldiga toner 9%
Vampigt mörkt eller rött 9%

Inget häpnadsväckande va, på sommaren vill vi ha färg!

Den här veckan vill vi veta vad ni pryder tårna med. Enkäten hittar ni i sidspalten.

Depend #132


Well now, kolla vad Depend har i sin sommarkollektion - ett blått holografisk lack! Jättekul att man så snabbt plockar upp den trenden.
Här har jag målat två lager, mina tippar syns på nedre bilden men det är inget jag kan se "live".

söndag 13 juli 2008

Tävla med Nailed!


Idag går startskottet för en riktigt härlig sommartävling här på Nailed! I vinstpotten ligger inte mindre än 3 paket fyllda med:
  • Depends nya ridgefiller
  • 2 lack ur Depends sommarkollektion (observera att nyanserna varierar)
  • Depends glasfil med Swarovski kristaller

För att ha chans att vinna vill vi att du mailar oss en swatch på ett favoritlack i sommar. Tävlingen pågår till den 20/7 kl. 1700. Skicka din bild, namn och adress till tavling(at)nailed.se, märk ditt mail "depend".

Bland bidragen drar vi sen tre vinnare som får ett sommarpaket från Depend med posten. Genom att maila in en bild till oss godkänner du också att den ev kommer att publiceras på Nailed.

Lycka till!

H&M Midnight Passion


Efter det fantastiska lacket från IsaDora så lackade jag naglarna i en mörk och mustig färg. Denna mörka nyans av vinrött är så underbar att jag brukar bära den året runt.
I dagsljus kan detta creme lack se svart ut om man ha fler än två lager, men i vissa ljusskitfningar så träder det vinröda fram. Detta lack är högglansigt på egenhand, men överlack föredras ändå.
Och hållbarheten är bra, som med anda H&M lack!
Budgetlack med det lilla extra!

//Rouaa

lördag 12 juli 2008

IsaDora Smashy Cerise


Ingen har väl missat rean som huserar överallt? Kicks bl. a har rea på en massa nagellack och beroende som man är så slog man till. Ett av dessa lacken är IsaDora Smashy Cerise. En perfekt cerise nyans fullpackat med skimmer! Perfekt till sommaren, perfekt till händer och tår och perfekt till både fest och vardag! Priset? 29 kronor! Hållbarheten? Ja se för er själva. När bilden togs så hade jag haft lacket på i fyra dagar. Man ser att det är slitet i topparna på nageln, något som bara syns på bild. Det är konstigt. Jag har aldrig ett lack på mina naglar i mer än två dagar! Dels för att jag brukar tröttna och dels för att det brukar slitas så mycket att jag tycker att det ser för fult ut. Inte denna gången.
Mina damer och herrar:
Smashy Cerise!

//Rouaa

tisdag 8 juli 2008

Elephantastic Pink + Plexi Pink


OPIs Elephantastic Pink från vårens India kollektion toppat med Plexi Pink från CNDs kollektion Plexi Pop. En alldeles förtjusande kombo om man får lov att säga det själv.

söndag 6 juli 2008

Depend nr 87


Vi har tidigare presenterat sommarkollektionen från Depend här på Nailed, nu är det dags för lite swatchar också. Först ut är nr 87, en ganska klassisk lite varm rosa ton med frostig finish. En färg som känns somrig, fräsch och lättburen.