torsdag 30 oktober 2008

L'Oréal Star Magnet - Magnetic Silver



Tidigare i veckan berättade jag om L'Oréals nya lack Star Magnet, de verkar gå åt som smör i solsken så jag är glad att jag norpade två så fort jag såg dem.
Ikväll har jag lackat naglarna med Magnetic Silver, riktigt snyggt.

måndag 27 oktober 2008

Viva La Diva hösten 08 - minilack 3


Ytterligare ett lack hinns med på temat Rosa Oktober, nr 3 av höstens minilack från Viva La Diva.
Nr 3 är en riktigt dammig rosa som balanserar precis på leverpastejgränsen. Jag fullkomligt älskar det här lacket! Viva La Divas lack är i vanliga fall inga höjdare enligt mig, men massor av snygga färger finns det. Så det var extra kul att se att höstens roliga kollektion av minilack också verkar ta Viva La Diva framåt kvalitetsmässigt. Täckande med ett lager (jag lackar två endast för hållbarhetens skull) och busenkel applicering.
Hoppas att de övriga i gänget håller samma höga standard och att Viva La Diva fortsätter på detta nya spår.

**************

Under de veckor jag kört tema Rosa Oktober har jag förutom Viva La Diva prytt naglarna med:

- Orly Sea of Light
- OPI Not So Bora-Bora-ing Pink
- Nailtini Chi Chi
- China Glaze Pink Underground

lördag 25 oktober 2008

ChG Pink Undergorund


Jag fortsätter att bära rosa i oktober, denna gång är det Pink Underground ur China Glaze aktuella superhjältekollektion Operation Colour som gäller. En snygg kitschigt mellanrosa ton med svagt blått subtilt skimmer som gör lacket allt annat än ordinärt - Barbierosa, I love!

fredag 24 oktober 2008

L'Oréal Star Magnet


Häromdagen sprang jag på en riktigt god nyhet från L'Oréal, Star Magnet. Lacknördar minns naturligtvis det hypade Le Magnetique som Lancôme lanserade med förra årets höstkollektion, och många är vi som väntar på julens blåa variant.
Det var väl bara en tidsfråga innan L'Oréal som ägare av Lancôme skulle inse vilken liten guldgruva till idé det här var och skapa en hel serie coola lack med stjärnmönster. 7 nyanser är det som bjuds i ett första steg, här ovan ser vi Purple och Magnetic Silver.
På flaskan sitter ett fäste med en magnet, lacka naglarna och placera sedan nageln (medan lacket fortfarande är vått) så nära den lilla magnetplattan det går utan att den vidrörs. Efter några sekunder kan du se hur ett tjusigt stjärnmönster har uppstått i lacket.

Nailtini Chi Chi


Tredje lack att sportas under temat Rosa Oktober är Nailtinis Chi Chi. Det är ett lack jag haft hemma ett bra tag men ännu inte testat, så det passade ju bra att plocka fram det nu.
Som färg är den läskig och kul på samma gång, 80-tals isigt blekrosa krämlack på lika bleka fingrar har en tendens att se scary ut. Men jag kan inte låta bli att tycka det är lite roligt...

torsdag 16 oktober 2008

BarryM 161 Vivid Purple


Hjälp så snyggt! Nr 161 Vivid Purple från BarryM kan väl inte sägas vara annat än ett måste för alla som älskar lila! Galet snyggt! Detta blir garanterat första manikyren i november, ni förstår att det är svårt att hålla fast vid det rosa temat nu - men jag ska kämpa :)
BarryMs lack hittar man hos Satine till det plånboksvänliga priset 55kr.

onsdag 15 oktober 2008

OPI Not So Bora-Bora-ing Pink


OPI Not So Bora-Bora-ing Pink blev nästa i tur i mitt "rosa oktober" tema.
Det här är ett av OPIs klassiska lack, och färgen är verkligen allt annat än boring - gammelrosa med en kylig twist, hur snyggt som helst.
Lacket ger ett snyggt täckande resultat redan vid första lagret, men jag kör ändå med två för hållbarhetens skull. Denna gång har jag toppat med Seche Vite.

måndag 13 oktober 2008

Orly Sea of Light


Jag kommer att sporta rosa oktober ut, första NOTD på temat blir Orlys Sea of Light från höstens kollektion. Snyggt så det förslår tycker jag, även om det inte känns höstigt för fem öre. Ska bli spännande att se om detta håller högre kvalitet än de övriga lacken i kollektionen har gjort.

fredag 10 oktober 2008

OPI Have you seen my limo?


Visst är det kul att frossa i alla härliga nya lack som dyker upp varje säsong, men ibland så kan jag bli lite mätt på det. Idag hade jag svårt att välja vilket av alla oswatchade nagellack jag har här hemma som skulle få bli nästa på tur, så jag bestämde mig helt enkelt för att köra på en gammal favorit istället - OPI Have you seen my limo? från 2007 års Holiday in Hollywood.

tisdag 7 oktober 2008

SinfulColors #325 Kismet

SinfulColors #325 Kismet är the shit! Kolla vilken underbar färg! Det ni ser är 2 underbara lager av det lacket. Ursnyggt lack som drar åt rosa, men som är fullspäckat med guld och lila duochrome! Jag är kär! Och lacket kan även användas för layering över ett tex rosa, rött eller lila lack. Även över svart, vitt, vinrött och brunt tex!

Visst är det snyggt?





/Rouaa

måndag 6 oktober 2008

Brucci Typhoon Lagoon

Detta lack är rätt skumt egentligen. jag vet inte riktigt var jag ska placera det. Jag menar, det är rätt så skirt, men det kan även se täckande ut. Lacket i sig är väldigt snyggt, men man behöver nog köra 5 lager för att få till full täckning med det lacket. Detta lacket kommer nog att användas som ett layeringlack! Men ack vilken snygg färg alltså... och torktiden är kort!









/Rouaa

söndag 5 oktober 2008

Swept off my feet

Ännu ett Essielack pryder mina naglar. Swept off my feet ser riktigt dassigt ut i flaskan, men lacket glider lätt på naglarna och det ni ser är två lager. Nyansen är behaglig rosa som inte är allt för skrikig. Finishen är högglansig och jag har inget överlack på bilden. Torktiden är fullt acceptabel utan snabbtorkande lack med!

/Rouaa



ChG Rodeo Diva #2



Idag upptäckte jag att jag faktiskt aldrig publicerade del 2 av China Glaze höstkollektion Rodeo Diva, lite sent men här kommer en drös med flaskbilder. Enjoy!

Red Stallion

Branding Iron


Cowgirl Up
Midnight Ride
Rodeo Fanatic

Gussied Up Green

China Glaze Red Stallion


Red Stallion ur China Glaze höstkollektion Rodeo Diva, nja inte riktigt min kopp te.