söndag 30 november 2008

lördag 22 november 2008

China Glaze Blue Paradise


China Glaze fick en superidé när de bestämde sig för att släppa en blå kollektion som för tankarna till semester och paraplydrinkar mitt i mörkaste hösten.
Idag bär jag Blue Paradise, inte helrätt på mig får jag nog säga. Den har något skarpt skrikigt över sig som jag inte alls var på humör för. Lacket i sig är lättapplicerat men snart uppstod en mängd småbubblor på varenda nagel. Ett snabbtorkande överlack rådde bot på detta men tyvärr kan man tydligt se en "blurrighet" i finishen där bubblorna tidigare var.

söndag 16 november 2008

Mavala hösten 08



I veckan kom Mavalas höstkollektion med posten, i helgen har jag hunnit med att swatcha och kika närmare på lacken.
Spontant så känns kollektionen ganska traditionellt höstig och väldigt "Mavala". Alla nyanserna är användbara och ingen sticker ut något särskilt, åt varken det ena eller andra hållet.
Jasper, Red Crystal och Onyx är en klassisk höstvampig stomme, värt att notera är att de har lite av den där jelly-texturen som vi hittade hos t ex Essie nu i höst. Särskilt Jasper och Red Crystal vinner på detta, de blir lite mer roliga helt enkelt.

Ytterligare ett krämlack finns i kollektionen, Ruby, en mellanmörk rosa sak som för mig blev besvikelsen i setet. Den är så intetsägande att den bara känns onödig.
Två pearllack bjuds det också, Agate och Amber. Mjukt rosa Agate blir vinnaren i min bok, den känns lite unik i sammanhanget. Med nougatfärgade Amber hade jag problem med att penseldragen syns i finishen, nyansen känns också lite väl "damig" för min del - men det ska ju finnas något för alla.

lördag 15 november 2008

OPI DS Reflection


Reflection är ett av de nio lack som OPI nyligen släppt i sin Designer Series. Jag älskar DS-lacken och även om Reflection inte är lika slående som t ex Extravagance så är det en riktig godbit att pryda tipsen med. Ännu snyggare lär det vara på någon med lite varmare hudton.

torsdag 13 november 2008

äntligen fejk!


Ordningen är återställd och jag går äntligen fejk igen! Fina Jenny på Salongen här i Jönköping har prytt mina naglar med OPI Suzy Loves Sydney och tipparna har lackats i OPI Up Front & Personal.


tisdag 11 november 2008

OPI DS Extravagance



Trots mängden nya lack som dök upp här hemma idag så var det ändå inte jättesvårt att välja vilket som skulle bli först ut att pryda tipparna - OPI DS Extravagance, så vackert att jag inte kan sluta titta på det :)

Först kommer inget, sen kommer inget...



... sen kommer alla nagellacksbeställningar på en och samma gång. Ja, idag var det verkligen paketfrossa här hemma - vinterkollektionerna has arrived!
Ovan ser vi sju lack ur OPIs Holiday in Toyland - Baby it´s coal outside, Brand new skates, Play 'til midnight, Sheer your toys!, You´re a doll!, Don´t toy with me! och Rosy mistletoe-sies.



Jag älskar OPIs Designer Series så det är ju rena julafton när man får veta att nio nya nyanser har släppts. Jag var naturligtvis tvungen att genast skaffa fyra av dem - DS Coronation, DS Extravagance, DS Opulence och DS Reflection.

Även ur Essies vinterkollektion lyckades jag hitta tre finingar - Sexy Divide, Damsel in a dress och It´s Genius.

måndag 10 november 2008

and the winner is...

Grattis till "Jenkan" som vann snygga tippar och remover från Depend!
Maila mig på helena(at)nailed.se så har du din vinst inom kort.

lördag 8 november 2008

L'Oréal Star Magnet "Purple"


Idag sportar jag nyansen Purple ur L'Oréals serie Star Magnet. Färgen är OK men inte mycket mer, Magnetic Silver som jag swatchade i förra veckan är snygg även utan stjärnan - men här är det helt klart effekten som gör hela grejen.
Jag fick inte till stjärnorna ordentligt på vänster hand, men man kan ändå se att mönstret inte blir lika tydlig i just denna färg.

tisdag 4 november 2008

Barry M Vivid Purple


Barry Ms Vivid Purple visade sig vara allt jag önskar av ett maffigt lila höstlack. Visst är det otroligt läckert!

Finns hos Satine, pris 55kr

måndag 3 november 2008

Tävla med Nailed och Depend!


Nu är det äntligen dags för en ny utlottning här på Nailed! Denna gång är det ett kit med franska tippar och lösnagelremover från Depend som ligger i potten.

Hur gör jag för att vinna?

Det är tokenkelt! Berätta i en kommentar till detta inlägg vad du helst pryder dina naglar med i höst/vinter.

Fram till söndagen den 9/11 kl 1700 kan du delta i utlottningen, lycka till!

lördag 1 november 2008

Essie vintern 08


Essie gör ungefär som man gjorde förra året, följer upp en klassisk höstkollektion med en "lite roligare" vinterkollektion med metallicfinish. Jag vet av erfarenhet att Essie i metallic inte är nån av mina bästa vänner, men hoppet är ju det sista som tryter - så tre av lacken är redan på väg hem till mig, nr 2, 3 och 5 här ovan.
Kollektionen går under parollen - All the color, none of the calories - så amerikanskt och trist, jag trodde "light" var ute.

Kollektionen består av:

  • Bold and Beautiful
  • Damsel in a Dress
  • It´s Genius
  • Rock Star Skinny
  • Sexy Divide
  • Shift power

Lacken finns ute nu hos Head2toebeauty.