måndag 29 december 2008

Nyårsmanikyr!



Jag är ledig i mellandagarna och passade på att boka in en tid hos Jenny på Salongen här i Jönköping för att fixa till naglarna. En nyårsmanikyr fick det bli också! Basen är Glamour Game från OPIs Holiday in Toyland och på tipparna ligger först ett lager guldglitter från CND och över det ett lager silverglitter från samma märke. Festligt och fint tycker jag.

kämpigt

Det blev lite stressigt i jul så jag hann aldrig lacka om naglarna, utan bättrade helt enkelt på julgranskulan med ett extra lager bling bling. Tyckte det var smart då, men igårkväll var det mindre kul. Lacket skulle av. Note to self - fejkisar och glitterlack är ingen bra kombo, man kan liksom inte dränka tipparna i aceton. Det tog mer än en halvtimma och fler svordomar än ursäktligt att få naglarna rena igen. Pust och suck, rena motionspasset.

måndag 22 december 2008

julgranskula deluxe


Mycket juligare än så här blir det väl inte, känner mig som sprakande julgranskula :)
I år firar jag jul i tippar prydda av två lager OPI Rosy Mistletoe-sies toppat med rött glitterlack från Color Club.

söndag 21 december 2008

OPI You´re a Doll!


OPI You´re a Doll! från Holiday in Toyland har prytt mina naglar den senaste veckan. Inte så att detta på något sätt har varit ett slående lack, jag har bara inte haft tid att lacka om. Nyansen är fräsch och väldigt användbar, men samtidigt har lacket små små märkliga röda korn i sig. Skulle kunna var ett spännande inslag, men de är för få och ger ett så diskret (men ändå oregelbundet) resultat att det mest känns just märkligt.

söndag 14 december 2008

mörka tippar


När jag var hos min nageltekniker sist så fixade hon denna tjusiga manikyr. OPI I´m Fondue of You på tipparna med ett guldglittrigt lack från CND över.