fredag 30 maj 2008

Eleven + China Glaze = Sant!



Här på Nailed gillar vi China Glaze, och vi älskar att Eleven nu har gjort märket tillgängligt för en bredare publik här i Sverige. Kan vi nagellacksfantaster vänta oss fler roliga nyheter framöver? Ja, jag var såklart tvungen att fråga.

Hej Michael! För oss lacknördar är China Glaze ett populärt märke, men det har varit svårt att få tag på i Sverige. Hur kom det sig att ni bestämde er för att ta hem just detta märke?
China Glaze är ett märke som vi länge önskat att ta in och fick nu möjligheten tillsammans med ett annat företag att lansera denna härliga serie. Vi tittade på några andra märken innan men kände att China Glaze var ett mycket passande märke för oss. Jag tycker att China Glaze har attityd och hög kvalité på sina produkter, vilket gör dem perfekta för Eleven.

Nagellack har inte varit en stor produktkategori hos Eleven tidigare, blir det ändring på det nu - har ni några spännande planer som ni kan avslöja för våra läsare?
Nagellack har varit obefintligt hos Eleven innan, men då många av våra kunder har efterfrågat detta så resulterade det i att vi började leta efter ett passande märke. En av anledningarna att vi avvaktade lite var att vi kände att en av de största utmaningarna med nagellack på nätet är ju självklart att få fram rätt färgtoner. Vi har fotat produkterna och noga jämfört dem i rätt ljus för att få dem så lika verkligheten som möjligt. Dessutom har vi försökt göra vårt bästa för att beskriva dem, och förbättrar texterna löpande när vi hittar något som kan förbättras (eller om någon kund hittar åt oss). Den förändring som ligger närmst är väl att bredda vårt sortiment av färger, men vi har dessutom en liten trevlig nyhet som vi hoppas kunna lansera inom några veckor.
Låter som att vi ska hålla ett extra öga på Eleven veckorna som kommer! En sista fråga, hur sköter du själv dina händer? Kan du tipsa oss om någon favorit ur ert sortiment?
Som man, så har man det lite enklare, men kanske tråkigare. En av mina nya favoriter är "4VOO Shape and Shine Nail Set" som jag använder mycket flitigt. Då jag personligen inte är mycket för att måla naglarna så får en snygg, glansig finish och välfilade naglar räcka långt!

Tack Michael för att du ville vara med och svara på våra frågor!

**********

Missa inte att kika in här i morgon igen, då bjussar Nailed och Eleven på en överraskning!

Inga kommentarer: