söndag 15 juni 2008

Nailtini


Nailtini är ett märke som har funnits hos svenska webshoppen Inezza sen oktober förra året. Jag har tidigare testat en del av lacken och gillar idén skarpt. Nailtini, ni ser cocktailkopplingen... tanken är att vi likt en drink ska mixa våra lacklager i oändliga kombinationer.
Men först tänkte jag att vi skulle kika närmare på lite av det övriga sortimentet från Nailtini, här finns nämligen en hel del spännande för både mani- och pedikyr.

Club Soda Fizz - Nail Whitening Soak, bleker ner missfärgningar på naglarna och mjukgör nagelbanden.
Cocktail Napkins - Nail Polish Remover Squares, smarta rutor fyllda med acetonfri remover i smidig förpackning "att ta med".
Coco Loco Smoothie - Mani/Pedi Sugar Scrub, en skrubb med exfolierande sockerkorn, mjukgörande kokosmjölk och nötolja, väldoftande ananasextrakt... Piña Colada anyone?
Hot Buttered Rum - Hand & Foot Cream, mjukgör dina händer och fötter med sin krämigt vispade blandning av shea- och kakaosmör, toppad med en dos romextrakt.


Åter till lacken, vi är alla vana vid att grunda, lacka och toppa när vi fixar våra naglar - med Nailtinis idé inspireras vi att ta detta ytterligare ett steg. Med varierande grund och topp kan vi få ut massor av varianter på ett och samma lack.

Mixer Nail Base Colors, välj en mörk grund för att göra ditt lack några snäpp djupare eller en ljus för att ljusa upp.
Straight Up Color Nail Lacquer, välj mellan massor av snygga nyanser att använda för sig själva eller ihop med mixer och topp.
Topper Top Coats, nu är det dags att välja finish - guldskimrande, glittrigt eller kanske iriserande i regnbågens alla skiftningar.

Inga kommentarer: