söndag 24 augusti 2008

Vårda dina händer med Cake


Inezza är en av de svenska webshops som säljer det ljuvliga märket Cake Beauty. För ett par veckor sedan skickade de mig ett paket med Milk Made Smoothing Hand & Cuticle Buffer och Milk Made Velveteen Hand Creme.

Smoothing Hand & Cuticle Buffer är en oljebaserad sockerskrubb full av smarrigt doftande välgörare. Rör runt sockret i oljorna med den tillhörande skeden och häll sedan en liten mängd i handflatan. Massera sen smidigt bort döda hudceller, fokusera särskilt på dina nagelband. Skölj av händerna i ljummet vatten och klappa dem försiktigt torra med handduken.
Jag gillar särskilt att oljorna är av det "torrare" slaget, man kan använda skrubben dagtid eftersom man inte blir alldeles flottig utan bara mjuk och behagligt återfuktad. Doften är mysigt söt och trygg.

Velveteen Hand Creme har blivit en storfavorit här hemma. Krämen känns rik och ger ordentligt med näring, men går ändå hyfsat snabbt in i huden. Precis som skrubben är Milk Made Velveteen Hand Creme söt och varm i doften, är man mer doftkänslig så kan den nog uppfattas som "för mycket" men jag tycker den är superhärlig och använder den gärna till hela kroppen.



Högsta betyg enligt Nailed!

3 kommentarer:

CrazyNails sa...

Det här låter riktigt mysigt!

Anonym sa...

Cake har en massa mysigt godis i sitt sortiment :)

Anonym sa...

Det låter precis som en handskrubb som jag har från Sephoras egna sortiment. Den är alldeles ljuvlig men svår att få tag på så det här låter ju som ett lovande alternativ :)