måndag 3 november 2008

Tävla med Nailed och Depend!


Nu är det äntligen dags för en ny utlottning här på Nailed! Denna gång är det ett kit med franska tippar och lösnagelremover från Depend som ligger i potten.

Hur gör jag för att vinna?

Det är tokenkelt! Berätta i en kommentar till detta inlägg vad du helst pryder dina naglar med i höst/vinter.

Fram till söndagen den 9/11 kl 1700 kan du delta i utlottningen, lycka till!

24 kommentarer:

norbybo sa...

Åh, vad kul! Under Beauty08 införskaffade jag mig Ruby Pumps från China Glaze (som också har visats här i bloggen, om jag inte minns fel?). Jag är fullkomligt förälskad! Ett rött lack fullt med glitter, en ny favorit, helt klart!

Anonym sa...

En massa Konad! Men jäklar va dyrt det är att fixa alla nödvändiga saker man behöver i början..

Badbomben sa...

Nu är det mustiga färger som gäller, just nu wine me dine me från OPI men även lacken från ChG Rodeo diva diggas. Och måånga andra, även budgetsnyggingar, bland annat Rimmels Mania och Spellbound black från Isadora.

Anonym sa...

I vinter varvar jag mina naglar med Niveas midnattsblå minilack, Depends lilaglittriga svarta och IsaDoras senaste lack, de tre svarta med glitter i rött, turkost och blått. Mörkt och gotiskt, riktigt härligt.

Anonym sa...

Som alltid täscks mina naglar av någots sorts lack annar skulle jag känna mig fullkomligt naken! Jag drar mest dock alltid till varmare och mörkare färger på vinern, som jag tror de flesta andra gör också. Men för det kan jag nog tycka att ett par ljuslackade naglar i en ljsu vintervälr är himla läckert också!

Anonym sa...

Jag väntar med spänning på Lancômes blåa Le Magnetique, jag får juliga vinterkänslor bara av att tänka på det. Oktober var rosa i rosa bandets tecken (ett OPI lack från förra året) och nu i November känner jag att det drar mest åt lite brunare, mustiga toner.

Anonym sa...

Favoriten än så länge har helt utan tvekan varit China Glaze: Gussied up green! Jag älskar detta lack och jag misstänker att denna kärlek kan komma att hålla i sig hela vintern. Misa: Toxic Seduction ligger också bra till, den känns lite mer "vintrig" på nåt sätt, så den kanske vinner i slutändan... Summa rummarum: Grönt tycks bli vad jag helst pryder naglarna med denna vinter!

Anonym sa...

Jag kommer att satsa på långa naglar och mörka färger!

Anonym sa...

Tjena..jag tänkte försöka få mina naglar att växa ut igen, då ska dom prydas med murriga gosiga lack.

Letar efter ett grått lack. Inget metallic, eller glitter eller något. Bara plain grått. Någon som har ett tips?

Anonym sa...

I Höst vill jag pryda mina naglar med något glittrigt, helst i en glad men ändå höstig färg(kanske grön, röd eller orange), för att lysa upp höstmörkret lite, när all färg försvinner från resten av världen.

Anonym sa...

Härligt mustiga mörka färger såsom dagens Russian Navy. Min största favvis är dock fortfarande Midnight in Moscow (ja, de kommer ju båda från OPI's ryska kollektion). Idag hämtade jag ut China Glaze Gussied up green på posten efter ett lyckat byte med Evelina. Underbara lack!

Anonym sa...

Det beror på mitt humör :D men nu på höstsiden gillar jag mycket röda naglar

Anonym sa...

Jag gör just ingenting med naglar förutom en fransk manikyr och ev en liten dekoration på tumnagel. det blir enkelt (ja det tar ju tid förtåss ) stilfullt och jag får faktikst berömm då och då för mina naglar. varför krångla för mkt ?

Sandrah sa...

Lila, lila, lila! OPI är favvomärket!

Anonym sa...

Jag är tyvärr (ärligt) väldigt dålig på att sköta mina naglar såsom jag egentligen vill. Jag älskar att måla med massa olika färgstarka färger. Tyvärr så har jag inte chansen att göra det när jag går en utbildning som bla innefattar spa terapeut där man alltid måste ha rena, neutrala naglar. Men ifall jag skulle måla dom skulle jag välja mörka, murriga färger :) Jag gillar mörk brunt och lila så det skulle jag nog satsa på! Annars tycker jag fortfarande om orange och svart :D

Anonym sa...

Nu på vintern låter jag mina naglar ha en mörkrosa färg, eller lila!! Tittar nu på mina naglar och skäms,...jag måste fixa dem idag!
gotland@speedmail.se

Anonym sa...

Det kommer variera mellan neutralt färgade naglar med stenar o annat kul bling (nyår någon?) till riktiga höstlack som bruna cremelack och mörklilaglittrande lack! (Men sen kommer det nog smyga sig på något rosa lack också, för vem orkar kolla på dova och mörka färger under mörka vintern? Då vill jag ju se fäääääärg!!!)

Pixelpig sa...

Jag har äntligen kommit till ett stadium där jag fått lite ordning på längd och styrka hos mina naglar (och bestämt mig för att jag visst kan ha nagellack - fast jag har ett yrke där vissa surpottor ibland ifrågasätter det ;-)
Det medför att alla nya lack är det bästa hittills, jag bara älskar mina tassar oavsett färg. För att inte ge folk i min närhet hjärtinfarkter favoriserar jag neutrala toner till vardags, Viva la Divas minilack, Parlez Vous OPI, You don't know Jacques. Jag ser fram mot prova de ljusa lacken i OPI's julkollektion.

Anonym sa...

jag tycker helst om att ha mörka färger på hösten men ja brukar också ha t.ex. rött,grönt & lila. Jag tycker inte om att ha fransk manikyr på hösten men alla tycker väl olika ;]

Anonym sa...

Jag älskar den franska kollektionen från opi och har åtta av färgerma så de räcker året ut :o)

Bella sa...

I höst kör jag hårt på välgörenhet och pryder mina naglar med Mavalas rosa kollektion, som inte bara är snyggt utan också stödjer Rosa Bandet =)

Morrigan sa...

Jag har kanske tre färger på nagellack till mina korta usla naglar (knallrött, skimrande ljusrosa och fuschia). Men nu ska jag banne mig skaffa ett snyggt mörklila. Det lutar åt det fina från BarryM som tipsades om här, eller kanske Yasmeen från Zoya.

Anonym sa...

Jag har ett lack från Creative som jag köpte förra december till halva priset, den "heter" bara 352-är blå-petrol m lite glimmer i-blir Nästan svart o är Så snyggt! Och nu för ett tag sen köpte jag OPI´s Urläckra röda "Call My M-Agent-a" Jättesnyggt i den kalla rödskalan!

Daniellaa. sa...

Vad roligt, jag skulle gärna vilja ha dessa lösnaglar! I höst pryder jag gärna mina naglar i brun-röd-rosa toner, men rätt så mycket glitter. Helt fantastiskt, den bruna färgen får gärna påmmina om lite sand. Det ska jag ha!