fredag 29 augusti 2008

Micro Cell 2000 Nail Vital


Jag har från tjusiga fejknaglar återgått till mina naturliga svaga små rackare till naglar, och söker med ljus och lykta efter en stärkare som klarar jobbet snabbt och effektivt. Eleven säljer Micro Cells Nail Vital, såhär skriver man om orginalet:

För starka, vackra naglar på 2-3 veckor!
Nail Vital hjälper dig till starkare, vackrare naglar "en gång för alla". Spröda, torra naglar får ny styrka och spänst på bara några få veckor. Nail Vital accelererar återuppbyggnaden av proteinmolekyler i nagelns hornlager.
Detta stärker dina naglar utan att påverka deras naturliga spänst och smidighet.Skadade naglar återfår sin styrka och spänst. Friska naglar behåller sin skönhet. Nail vital ger, förutom ökad styrka, dina naglar en vacker och naturlig lyster. Nail Vital kan därför användas som ofärgat nagellack, men även som underlag för vanligt färgat nagellack.

I sortimentet finns också Light&White, och Matt.

Light&White är till för oss som precis slutat med lösnaglar och vill satsa på våra egna naturliga. Det är samma aktiva ingredienser som i Orginal men de är mildare, man får starkare naglar på 4-6 veckor.

Matt har samma formula som Orginal men utan glans, vilket gör det perfekt för män eller för dem som har en arbetsplats där nagellack inte är tillåtet.

Produkterna kostar 129kr st.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Provat?

Anonym sa...

Nej, ingen av dem.

Anonym sa...

Jag svär vid denna flaskan!!! Svår att hitta, så tack för info om var den säljs.

Anonym sa...

Bor du i Värmland kan du hitta den på Affection :)