lördag 31 januari 2009

China Glaze Side-Saddle


Detta är mitt första inlägg på Nailed, och dagen till ära har jag pryttnaglarna med det vampiga China Glaze Side-saddle från RodeoDiva-kollektionen i höstas. Bilden är tagen under köksfläkten. När jag köpte det här lacket beskrevs det som brunt eller vinrött medguldglitter. Jag skulle mer vilja säga mörkt mörkt lila vid ett lager, och brunt vid två, samt med mycket diskret men mycket vackert guldskimmer (ursvårt att fånga på bild, tyvärr).

Det var enkelt att måla med och täckte rätt så bra redan vid förstalagret, dock med en aning ränder. Torktiden är helt okej, inte rekordsnabb, men absolut inte så man är tvungen att ha snabbtorkande överlack på. Jag har haft det här lacket till jeans och tischa, klackar och kjol och stickad tröja, och det passar lika bra till allt. Det är liksom diskret men ändå iögonfallande... hur det nu går ihop. Det är inte diskret så att det är tråkigt och osynligt liksom. Men snyggt är det, och det kommer få bo i minnagellackslåda ett bra tag!

//Bella (http://saintbellabeauty.blogspot.com/)

1 kommentar:

Sminkan sa...

Visst är det galet snyggt! Nu blev jag sugen på de lacken... Länge sen jag hade Side Saddle eller något av de andra. Ska nog fundera på om det blir nästa manikyr!